ИндексПорталВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход
Посетете ни във Фейсбук: Anime Lovers
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
ВАЖНО за гостите
За да видите всички теми и категории, трябва да се регистрирате първо! След регистрацията си вие ще можете да; гледате анимето, четете мангата, четете фикчета, контактувате с други потребители, обсъждате анимето, споделяте и/или гледате рисунки, гласувате в анкети, участвате в конкурсите ни, гледате други анимета и още много! Регистрацията отнема само 1 минута!
Меню
Facebook
Poll
Харесвате ли форума
1.Да!
91%
 91% [ 214 ]
2.Не!
9%
 9% [ 22 ]
Общо гласове : 236

Наруто Фен Форум

Наруто Фен Форум - Условия за регистрация


Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
Правила които задължително трябва да се спазват : 1. Пише се само и единствено на "Кирилица". 2. Никой няма право да използва нецензурни думи ( псувни, рогатни ). 3. Никой няма право да безпокои хора от екипа , поради причина че искат по висок ранг. Хора които са винаги учтиви и помагат с каквото могат и НЕ НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА, ще получат по-висок ранг. Всеки ще бъде подложен на изпитателен срок от 1 месец след първия си пост и следователно ако спазва правилата, ще получи по висок ранг. 4. Никой няма право да използва форума за спам, в противен случай ще бъде баннат без предупреждение ! 5. Задължително е да не се забравя да се докладва за повишаване на някой в по-висок ранг, а и също така ако се взема решение без да бъде съгласувано с екипа освен предупреждения, което също е задължително да се докладва. Грешките се наказват с отнемане на правата за определен период от време който е съгласуван с екипа. 6. Ако има някаква повреда, моля уведомете администратора на форума или модераторите. 7. Ако имате някакви идеи ги споделете с нас в темата за идеи, за да ги вземем под внимание и ако ни харесат, да ги сложим във форума. 8. Не променяйте нищо по темите, освен ако не е правописна грешка. 9. Не трийте мнения. 10. Не злоупотребявайте с правата си! P.S. Правила 5, 8, 9 и 10 се отнасят само за екипа на форума ! Ако някой не спазва правилата ще получи предупреждение за бан, и ако някой продължава да ги нарушава ще бъде баннат без предупреждение за определен период от време който зависи от действията му!!!